Beton

Leveringen op maat aan groot aantal betonmortelcentrales en betonfabrieken.

Beton - De basis van elk project

Beton wordt op tal van manieren verwerkt in de Nederlandse bouwindustrie. Het is terug te vinden in woningbouwprojecten en utiliteitsbouw, maar zeker ook in infraprojecten en de agrarische sector.

 

De basiselementen van beton zijn onder andere zand, cement en grind of kalksteen. Jaarlijks leveren wij deze grondstoffen, zowel per schip als per as, aan betonmortelcentrales en betonwarenproducenten.

 

LOGISTIEKE KRACHT ESSENTIEEL VOOR BETONMORTELBRANCHE

Dankzij onze logistieke ervaring en langlopende contacten met de diverse laadplaatsen zijn wij in staat om grote hoeveelheden zand, grind, cement en kalksteen(meel) te leveren aan betoncentrales in Nederland.

 

De materialen worden zowel per schip als per vrachtauto geleverd. Vanwege een nauwkeurig planning benutten wij onze schepen optimaal, waardoor ‘leegvaart’ wordt beperkt. De belasting van het milieu wordt hiermee zo laag mogelijk gehouden.

 

KLEURRIJKE EN VEELZIJDIGE BETONPRODUCTEN

Specifek voor de betonwarenindustrie bieden wij een ruim assortiment kleuraggregaten aan, onder andere Luxovit en Tilrood. Hiermee ontstaan voor fabrikanten tal van kleurmogelijkheden voor de ontwikkeling van betonproducten. Dit komt regelmatig voor in woning- en utiliteitsbouw om accenten aan te brengen en als signalering in infrastructuur.

 

> Download de branche-brochure Beton

Direct in contact met de accountmanager in uw rayon

Producten

Alle producten

Actueel