Recreatie & Groen

Voor deze specifieke markt mag u van ons op maat gesneden oplossingen verwachten.

Recreatie & Groen – Creatieve toepassing van bouwgrondstoffen

Voor het uitoefenen van diverse buitensporten telt ons land ruim 10.000 sportvelden. Niet alleen uit het groot aantal sportvelden blijkt dat Nederlanders graag buiten vertoeven, er zijn ook tal van parken, tuinen en andere natuurgebieden te vinden.

 

Om deze voorzieningen in stand te houden werken jaarlijks duizenden mensen aan de aanleg en het onderhoud.


IEDER VELD EEN TOPSPORTVELD

Een goed onderhouden sportveld draagt bij aan de ontwikkeling van (top)sportprestaties. De grondstoffen die wij leveren voor de aanleg en het onderhoud van sportvelden zijn allemaal voorzien van de benodigde certificaten en voldoen aan de eisen van het NOC*NSF. Onze materialen maken van ieder sportveld een topsportveld.

 

KLEUREN IN DE TUIN

In parken en openbare groenvoorzieningen zijn veel paden en parkeerplaatsen te vinden die zijn aangelegd met een halfverharding. Onze Duomix, Cotswold en Gres d’Hautrage zijn enkele producten die hiervoor veelvuldig worden gebruikt.

 

Ook bij de aanleg van tuinen kunnen deze materialen worden toegepast. Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment aan kleuraggregaten. Hiermee kunnen hoveniers de tuinen in Nederland voorzien van elke kleur.

 

> Download de branche-brochure Recreatie & Groen

Direct in contact met de accountmanager in uw rayon

Producten

Alle producten

Actueel