Het fundament van de bouw & infra branche

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier en vakkundige sparringpartner voor uw GWW-project? Wij zijn er van overtuigd deze rol volledig naar uw tevredenheid waar te maken. De Hoop Bouwgrondstoffen wil niet alleen leverancier zijn, maar gaat samen met de opdrachtgever voor het best mogelijke resultaat.

 

Dit streven wij na met onze logistieke slagkracht, ruime assortiment aan basismaterialen en meer dan 100 jaar aan projectervaring in de waterbouw, wegenbouw, spoorbouw, betonbranche en recreatie & groen.

 

Innovatief en duurzaam

Door ons uitgebreide relatienetwerk en de aandacht voor innovatieve en duurzame ontwikkelingen bieden wij onze klanten op alle vlakken de beste kwaliteit. Vanzelfsprekend worden onze producten geleverd met de benodigde certificaten.

 

Kiezen voor De Hoop Bouwgrondstoffen, is kiezen voor deskundigheid, kwaliteit en… passie!

Onderdeel van De Hoop Terneuzen

De Hoop Bouwgrondstoffen behoort tot de sector Bouwgrondstoffen van De Hoop Terneuzen. Dit concern, met meer dan veertig samenwerkende bedrijven, is een belangrijke schakel in de Nederlandse bouwwereld en positioneert zich als leverancier van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten.

 

De bedrijfsactiviteiten zijn verdeeld over vijf sectoren, gebaseerd op de aard van de producten en diensten. Binnen de activiteiten is samenwerking het sleutelwoord. Samenwerking op elk gebied, zoals kwaliteitsbeheersing, logistiek en in- en verkoop.

 

Elke sector bestaat uit een groep bedrijven met een eigen identiteit. De bedrijven van Groep De Hoop zijn voornamelijk in Nederland en België gevestigd.

Havenbedrijf De Hoop Terneuzen