Bungalow park Het Loonsche Land

Wandelpaden bungalow park Het Loonsche Land

Gubbels Aannemersbedrijf uit Helvoirt heeft voor het nieuwe bungalow park HET LOONSCHE LAND van De Efteling het grondwerk en de infrastructuur uitgevoerd.

 

Het park grenst aan het natuurgebied de Loonse- en Dunense Duinen. De ontwerpers van De Efteling hebben in het nieuwe park gekozen voor het thema bos- en duinhuisjes.

Voor de aanleg van de parkeerstroken en de paden naar de huisjes zocht De Efteling een semi verharding welke  qua kleur aansluit op het duinthema van het park. Op deze esthetische voorwaarde heeft men gekozen voor Nobre Cal 0-5 mm. De Efteling was ook zeer gecharmeerd over andere voordelen van deze kalk gebonden verharding. Bij nat weer geeft dit niet af onder de schoenen waardoor je ook niets mee naar binnen loopt. Voor meer informatie zie: www.nobrecal.nl

 

Het werk is in mei 2017 opgeleverd tot grote tevredenheid van alle partijen: De Efteling als zijnde opdrachtgever, Gubbels als zijnde uitvoerder en Zand- en Grindhandel Waalwijk als zijnde leverancier van de Nobre Cal 0-5.

Direct in contact met de accountmanager in uw rayon