Een dag uit het leven van Dinand

16 mei 2024

Een Dag in het Leven van een Senior Accountmanager bij De Hoop Bouwgrondstoffen

Dinand Stegehuis, een bekende naam in de bouwgrondstoffenindustrie, verwelkomt ons in zijn wereld van verkoop en klantgerichtheid. Hij brengt zijn dagen door als Senior Accountmanager bij De Hoop Bouwgrondstoffen.

“Goedemorgen, mijn naam is Dinand Stegehuis en ik ben al jarenlang werkzaam voor De Hoop Bouwgrondstoffen. Voornamelijk vanuit mijn woonplaats in het hart van Twente, waar de bouw altijd in beweging is,” begint Dinand met een grote glimlach. Als Senior Accountmanager bij De Hoop speelt hij een cruciale rol in het adviseren van klanten over de beste grondstoffen voor hun projecten. “Ik ben verantwoordelijk voor de verkoop van de bouwgrondstoffen, zowel de primaire als de secundaire,  hoofdzakelijk bij de betonindustrie, in geheel Nederland.”

Zijn dag begint met een wandeling met zijn trouwe viervoeter, voordat hij zich volledig richt op de uitdagingen van de dag. Of het nu gaat om klantbezoeken of een thuiswerkdag, Dinand staat altijd klaar om zijn klanten te ondersteunen en te adviseren.

“Het hoogtepunt van mijn dag is altijd het moment waarop ik met een klant tot een overeenkomst kom over de levering van onze grondstoffen,” deelt Dinand. “Het is een uitdaging om te voldoen aan de steeds strengere milieu- en duurzaamheidseisen, maar het geeft me een gevoel van voldoening om de perfecte oplossing te vinden.”

Aan het einde van de werkdag, sluit Dinand zijn dag af door te kijken of de doelen zijn gehaald en vooruit te kijken naar afspraken van de rest van de week en deze voor te bereiden.

“Wat ik het meest waardeer in mijn werk is het menselijke aspect,” zegt Dinand met een doelgerichte blik. “Het opbouwen van sterke relaties met mijn klanten, de diversiteit aan gespreksonderwerpen en natuurlijk het behalen van onze doelstellingen, dat maakt mijn werk zo boeiend.”

Met een ongeëvenaarde passie voor zijn vak en een schat aan ervaring is Dinand Stegehuis een essentiële speler binnen ons team. Echter, met zijn pensionering in zicht aan het einde van dit jaar, zijn we op zoek naar een enthousiaste opvolger! Is dit de perfecte functie voor jou? Lees dan snel de vacature.