Recreatie & Groen

Ons land is rijk aan een groot aantal parken, tuinen en natuurgebieden. Nederland telt bovendien ruim 10.000 sportvelden. Om deze recreatie en groenvoorzieningen in stand te houden werken jaarlijks duizenden mensen aan de aanleg en het onderhoud. Onze bouwgrondstoffen worden hierbij veelvuldig toegepast.

In parken en openbare groenvoorzieningen wordt, voor de aanleg van paden en parkeerplaatsen, vaak een halfverharding gebruikt. Hiervoor geschikte producten in ons assortiment zijn o.a. BGSPad, Duomix, Cotswold en Gres d’Hautrage.

Materialen voor de tuin

Onze halfverhardingen zijn ook toepasbaar voor tuinpaden. Daarnaast hebben wij voor hoveniers een groot assortiment kleuraggregaten, grind en split beschikbaar voor het realiseren van kleurrijke grindpaden en borders.

Bouwgrondstoffen voor een (top)sportveld.

Een goed onderhouden sportveld draagt bij aan de ontwikkeling van (top)sportprestaties, het speelplezier en de veiligheid. De grondstoffen die wij leveren voor de aanleg en het onderhoud van sport- en speelvelden zijn voorzien van de benodigde certificaten en voldoen aan de eisen van het NOC*NSF.

Producten in recreatie & groen

Projecten in recreatie & groen