Nieuwe voorraad Nevada Blue aangekomen op het depot in Waalwijk

05 april 2024

In het noorden van de Sierra Nevada, en van Europa's meest indrukwekkende bergketens na de Alpen, ligt een verborgen schat: kleine groeves die een unieke variant van gebroken dolomiet produceren. Deze dolomiet heeft een opvallende helder blauwgrijze kleur, waarbij vooral de helderheid en de kristallen aan ijzig blauw (Icy Blue) doet denken, vandaar de naam "Nevada Blue"

De constante kleur van Nevada Blue is erg belangrijk, daarom heeft De Hoop Bouwgrondstoffen ervoor gekozen om de voorraad van dit product te kopen bij een klein familiebedrijf, dat met de grootste zorg produceert. Deze toewijding en vakmanschap staan garant voor een zorgvuldig geproduceerd eindproduct.

Onlangs is een grote coaster met Nevada Blue aangekomen in Rotterdam. Vanuit Rotterdam worden de grondstoffen overgeladen op binnenvaartschepen voor verdere transport naar het depot van De Hoop Bouwgrondstoffen in Waalwijk. De reis vanaf de Sierra Nevada in Spanje tot aan Waalwijk is vastgelegd en levert enkele indrukwekkende beelden op, die hieronder te bekijken zijn.

Op ons depot in Waalwijk liggen diverse afmetingen van dit bijzondere materiaal op voorraad. Of het nu gaat om het creëren van strakke opritten, parkeerplaatsen, sfeervolle paden of borders, Nevada Blue biedt vele mogelijkheden voor diverse toepassingen.