Nieuwe zandmeng-laad/losinstallatie

03 april 2024

De Hoop Bouwgrondstoffen introduceert nieuwe zandmeng-laad/losinstallatie

De Hoop Bouwgrondstoffen, een vooraanstaande leverancier in de bouwsector, heeft haar toekomstbestendigheid bekrachtigd met de introductie van een geavanceerde zandmeng-laad/losinstallatie. Een belangrijke mijlpaal in onze voortdurende toewijding aan innovatie en klantgerichte oplossingen.

Met een capaciteit van 700 ton per uur stelt deze ultramoderne installatie ons in staat om op grote schaal te opereren met het oog op efficiëntie. Deze installatie maakt het mogelijk om drie verschillende soorten zand en fijn grind/steenslag te mengen volgens de specificaties van onze klanten, in lijn met diverse keurmerken en normen.

De nieuwe zandmeng-laad/losinstallatie zorgt ervoor dat schepen tot wel 70% sneller geladen en gelost kunnen worden dan voorheen, wat resulteert in aanzienlijke verbeteringen in logistieke efficiëntie en operationele doorvoer.

Het ontwerp van de installatie is zorgvuldig geoptimaliseerd met de focus op veiligheid, energie-efficiëntie en het minimaliseren van morsverliezen. Dit betekent dat De Hoop Bouwgrondstoffen niet alleen haar capaciteit verhoogt, maar ook haar ecologische voetafdruk verkleint, wat bijdraagt aan duurzame bedrijfspraktijken en een groenere toekomst.

Bekijk onze nieuwe installatie in actie in de video hieronder.