Tijdens de zomermaanden zijn enkele van onze voorraadlocaties gesloten. De kantoren in Terneuzen en Waalwijk blijven geopend. Klik hier voor een overzicht per locatie.

Fietssnelweg met Tilrood

Gemeente Loon op Zand is een helder rood fietspad rijker. Dit fietspad is onderdeel van de snelfietsroute F261 tussen Tilburg, Loon op Zand en Waalwijk. In totaal gaat het om een 18,6 kilometer lang traject dat loopt van station Tilburg tot het bedrijventerrein Haven van Waalwijk.

De snelle fietsverbinding bestaat uit een breder pad dan een standaard fietspad en fietsers genieten bijna overal voorrang op het andere verkeer. Doordat er zo min mogelijk verkeerslichten en andere obstakels zijn vormt het een ideale woon-werkverbinding in deze steek voor een ieder die file- en parkeerproblemen wenst te vermijden. De snelfietsroute is tot stand gekomen met subsidie van Provincie Noord-Brabant.

Voor het fietspad is door aannemer KWS bewust gekozen voor Tilrood in het asfaltmengsel wat zorgt voor de herkenbare rode kleur. Tilrood is een hoogwaardige steenslag uitermate geschikt voor fietspaden en verdeelvlakken op wegen vanwege de goede weerstand tegen verbrijzeling, hoge PSV waarde en kleurvastheid.

Toegepaste producten